duminică , decembrie 10 2023
Home / Sport si Recreatie / Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski

Tabara Ski este tabara ideala pentru copii si adolescenti. Aventura si distractia sunt cuvintele definitorii. Tabara dedicata copiilor ii invata cum sa isi dezvolte abilitatile. Lectiile de schi se pot realiza prin diferite jocuri ce ii motiveaza pe adolescenti. Tinerii invata sa schieze in cateva zile, intr-un mediu organizat. Tinerii sunt integrati intr-un grup nou. Dobandesc abilitatea de a fi independenti de parinti. Adolescentii iubitori ai muntelui pot practica schiul de performanta. Acestia pot petrece vacanta intr-un mod minunat. De asemenea pot opta sa isi petreaca fiecare weekend, in mod activ, la ski.

Tabara Ski

Tabara skiIn timpul iernii, in fiecare statiune montana se organizeaza tabere de ski. Cazarea si mancarea sanatoasa sunt asigurate de organizatori. Activitatile desfasurate sunt adaptate categoriilor de varsta ale tinerilor. Programul desfasurarii orelor de ski este dinainte stabilit. Tabara Ski dispune de instructori certificati. Acestia acorda o atentie permanenta desfasurarii fiecarei activitati in parte. Echipamentele pentru copii sunt moderne. Echipamentele se inchiriaza pe partia de ski. Echipamentele contin: schiuri usoare, clapari si bete, ochelari de schi, caciula, haina si pantaloni de schi, manusi doua perechi, sosete lungi. Casca este obligatorie. Asistenta medicala este asigurata de medici specializati.

La orele de schi este prezent si serviciul de salvamont. Pentru adolescentii experimentati se organizeaza competitii sportive. Se organizeaza concursuri. Castigatorii sunt premiati. Se acorda diplome care releva faptul ca au participat la cursul de schi. Se fac fotografii. Surprizele sunt nelipsite. Pe partiile inzapezite tinerii pot practica si alte sporturi: snowbord, patinaj. Telecabina, telegondola, partia de saniute sunt alte atractii recreative. Acestia pot face excursii montane. Serile sunt distractive. Se organizeaza petreceri. Focul de tabara este atractia serii.

Tabara Ski

Practicarea schiului de performanta conduce la dezvoltarea personala a adolescentilor. Printr-o activitate distractiva si recreativa, acestia dobandesc incredere in propria lor persoana. Devin motivati. Este o educatie non-formala a celor mici. Preturile se stabilesc in functie de categoria de varsta. Se ofera reduceri stabilite in functie de numarul de participari. Se pot forma trei categorii de grupe : incepatori, intermediari si avansati care doresc perfectionare. In Tabara Ski adolescentii pot fi insotiti de parinti. Adultii insotitori au posibilitatea sa schieze sau nu. Daca acestia nu schiaza nu trebuie sa plateasca tariful aferent orelor de ski.

Check Also

Lanseta okuma

Lanseta okuma

Lanseta okuma Daca vei avea o Lanseta okuma in vedere, vei putea sa te bucuri …

Close