luni , decembrie 4 2023
Home / Sanatate / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Este dureroasa procedura de epilare definitiva cu laser?

Metoda de epilare definitiva cu laser este cea mai des recomandata pentru eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului. Indiferent ca este vorba despre firele de par de pe maini sau picioare, din zona axilara sau din zona inghinala, de pe fata sau de pe gat, aceasta metoda este cea mai eficienta.

Doare procedura de epilare definitiva?

Foarte multe persoane care isi doresc sa urmeze acest tratament corporal se intreaba daca metoda epilarii cu laser este una dureroasa. Este cat se poate de firesc sa isi doreasca sa afle raspunsul pentru aceasta intrebare, din moment ce s-au saturat sa suporte durerea provocata de epilarea cu ceara sau senzatia de mancarime provocata de utilizarea aparatului de ras.

Epilare DefinitivaEste foarte important de facut precizarea ca metoda epilarii definitive cu laser nu este absolut deloc dureroasa. Ba chiar mai mult, nici nu provoaca senzatia de mancarime, nici nu creaza disconfort. Este practic cea mai buna metoda pe care o pot adopta persoanele care doresc sa scape de firele de par de pe diverse zone ale corpului.

De asemenea exista persoane care au pielea sensibila si care doresc sa afle daca pentru ele este potrivita aceasta metoda. Raspunsul este si aici da, pentru ca aceasta metoda de epilare este ideala pentru toate tipurile de piele, si se potriveste perfect pentru toate nuantele pielii.

Si un alt amanunt foarte important pe care trebuie sa il aducem la cunostinta tuturor persoanelor care doresc sa opteze pentru epilare cu laser, este ca acest tratament corporal poate fi efectuat in orice perioada a anului. Sunt necesare cateva sedinte pentru un tratament complet (6 – 8 sedinte), iar durata fiecarei sedinte difera in functie de zona tratata. Cu cat zona este mai mare, cu atat mai mult dureaza sedinta.

Cu toate acestea, o sedinta poate dura de la 5 – 10 minute, pana la 45 – 50 de minute pe cele mai mari zone ale corpului.

Unde se efectueaza acest tratament corporal?

Daca v-ati decis in cele din urma sa optati pentru epilare definitiva cu laser, puteti merge la saloanele din oras. Cele mai moderne saloane din fiecare oras dispun de tehnologia necesara pentru a oferi clientelor si clientilor un astfel de tratament corporal deosebit de eficient.

Check Also

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov Alegeti mereu un Dentist Bun Brasov. Acest specialist va sti ce sa …

Close