Ce trebuie sa stim despre containere de tip monobloc?
Ati auzit vreodata despre containere de tip monobloc? Este posibil sa fi auzit discutii despre acest tip de containere, dar este posibil sa nu stiti ce inseamna. De asemenea, sunt foarte mari sansele sa fi vazut un astfel de container dar sa nu stiti ca este de tip monobloc.
In randurile de mai jos aveti posibilitatea de a afla ce sunt containerele monobloc. Toate informatii pe care le veti asimila va vor fi de mare folos pentru cultura generala si nu numai.
Containere de tip monobloc
Inainte de toate trebuie mentionat faptul ca aceste containere pot avea mai multe domenii de utilizare. Cateva dintre cele mai cunoscute astfel de containere sau mai bine spus domenii de utilizare ale containerelor monobloc, vi le prezentam mai jos.
1. Containere monobloc pentru birouri
Dupa cum se intelege si din denumire, este vorba despre containere destinate spatiilor de birou. Acestea sunt containere care pot fi adaptate pentru orice tip de activitate: secretariat, traininguri, sedinte, intalniri de afaceri etc… Aceste containere pot fi si eterogene, prin combinarea spatiului in sine.
Furnizarea de containere birou se face in functie de nevoile fiecarui client. Producatorii de containere monobloc (si nu numai) au solutii eficiente pentru nevoile tuturor clientilor. Daca aveti si dvs. nevoie de un astfel de container, trebuie doar sa cautati pe Google cele mai atractive oferte, de la cei mai renumiti producatori.
2. Containere sanitare de tip monobloc
In cazul in care nu stiati, exista si containere sanitare de tip monobloc. Containerele sanitare cuprind un numar variabil de cabine de dus complete cu usi individuale sau perdea pe sina, instalatie electrica cu protectie impotriva umiditatii, ferestre cu geamuri oscilante.
Configuratia acestor containere sanitare – wc poate fi executata si personalizata, in functie de nevoile fiecarui client. Containerele de tip WC sunt dotate cu cabine WC complete, pisoare, lavoare, robinete cu apa rece/calda, oglinzi. Au in dotare si rafturi, sapunuri, suport prosoape, ventilatie, canalizare, centrala electrica, instalatie electrica adaptata la umiditate etc.
3. Containere santier de tip monobloc
Santierele organizate pentru proiecte cu o durata mai scurta sau mai lunga implica necesitatea amenajarii de adaposturi pentru inspectori, conducatori de santier si muncitori. Containerele de santier asigura: paturi, mese, dulapuri, chiuvete, calorifere – convectoare, instalatie electrica, aer conditionat.
De asemenea, toalete complete pot fi atasate recipientelor sanitare complete. Acestea pot fi dotate cu dus, toaleta, pisoar, lavoar, oglinzi, ventilatoare pentru ventilatie rapida, sistem electric ferit de umezeala.
Informatii de retinut despre containere de tip monobloc!
Aceste containere de tip monobloc sunt in general realizate dintr-o structura metalica formata la rece cu materiale complet galvanizate. Mentionam ca atat podeaua cat si acoperisul sunt combinate conform normelor ISO pentru constructia containerelor de locuit.
1) Podeaua de jos in sus este alcatuita din:
- structura metalica profilata la rece.
- sine laterale galvanizate 13 bucati 19 mm.
- linoleum pentru trafic intens, vata minerala, tabla zincata 0,5 mm.
- Rezistenta lagarului este de 400 kg/m².
2) Acoperisul de sus in jos este alcatuit din:
- tabla dubla zincata (0,5 mm).
- membrana hidroizolanta.
- vata minerala 100 mm standard C1.
- membrana hidroizolatoare.
- baton melaminat 16 mm.
- instalatie electrica.
Rezistenta portanta este de 200 kg/m². In ceea ce priveste stalpii de sprijin, acestia sunt profilati la rece din tabla cu o grosime de material de 2 mm. Peretii sunt realizati din panou sandwich poliuretan tip C 1 cu grosimea de 40 mm. Referitor la tamplarie, se foloseste usa metalica exterioara 900/2050 mm batanta. Ferestrele sunt termopane, cu geam termoizolant 1000/1100 mm geam termoizolant 1000/1100 mm.
Instalatia electrica la exterior cuprinde o priza externa de 220 V, 16A. La interior cuprinde panoul automat de siguranta, doua prize, un intrerupator si o lampa neon 2x36W.
Compartimentarea si pozitionarea elementelor sanitare se executa optional pe baza de comanda ferma de la cumparator.