duminică , decembrie 10 2023
Home / Organizare Evenimente / Sala De Conferinta Rasnov

Sala De Conferinta Rasnov

Sala De Conferinta Rasnov pentru diverse intalniri

Sala De Conferinta Rasnov este special conceputa pentru organizarea diferitelor evenimente. Astfel, se pot organiza training-uri, intalniri de afaceri, workshop-uri si digverse prezentari. Pot avea tematici diferite. Capacitatea salii de conferinta este de maxim nouazeci de persoane. Mobilierul modern este de tip modular.

Acest aspect permite amenajarea locurilor in functie de cerintele, dorintele si exigentele clientilor. Sala poate fi amenajata sub forma de teatru, sub forma U sau sub forma unei sali simple de sedinta. In sala de conferinte se asigura o luminozitate naturala puternica.

Sala De Conferinta Rasnov

Sala De Conferinta RasnovLumina artificiala este des utilizata in cazul intrunirilor nocturne. In functie de tematica, evenimentele se pot organiza si seara. Sala De Conferinta Rasnov permite si reglarea intensitatii luminii. Ferestrele dispun de jaluzele mobile. In sala de conferinta de la Rasnov, exista pardoseala flotanta care este prevazuta cu doze de pardoseala. In aceasta modalitate este asigurat accesul facil la prize. In sala exista instalatie de climatizare si aer conditionat.

Instalatia de sonorizare este de cea mai buna calitate. Accesul gratuit la internet wireless este nelimitat. Sala de conferinte este dotata ultramodern. Ecranul de proiectie si video proiectorul fac parte din gama tehnologiilor avansate de ultima generatie.

Sala De Conferinta Rasnov

Un spatiu propice discutiilor si intalnirilor de business este Sala De Conferinta Rasnov. Confortul este sporit. Sala de conferinte dispune de facilitati complexe. Cadrul este unul foarte elegant. Mobilierul este clasic, dar in acelasi timp si modern.

Designul salii de conferinte din Rasnov este simplu, dar in acelasi timp prezinta si eleganta. Cadrul creat in vederea organizarii evenimentului este foarte spatios. Sala de conferinta dispune de un sistem de ventilatie care prezinta eficienta maxima. In acest fel se asigura si discretia participantilor. Configuratia salii difera in functie de tipul de eveniment care urmeaza a fi desfasurat. Accesoriile sunt foarte importante. In aceasta categorie intra scaunele, mesele pliantele, tablourile si alte elemente care pot oferi participantilor un confort sporit.

Check Also

Sonorizari Brasov

Sonorizari Brasov

Sonorizari Brasov O firma buna de Sonorizari Brasov este alegerea ideala. O astfel de firma …

Close