joi , iulie 25 2024
Breaking News
Home / Servicii Web / Redesign site

Redesign site

Redesign site

Trebuie sa luati in calcul multe aspecte importante atunci cand decideti sa faceti o schimbare a website-ului companiei dvs. Procesul de redesign site poate avea multe beneficii, insa trebuie sa cereti si detalii despre ce ar putea afecta.

Cum functioneaza procesul de redesign site?

In prima faza este bine sa determinati ce face website-ul sa functioneze si ce nu. Ce cauta vizitatorii in principal pe site-ul dvs., cati dintre acestia devin si clienti. Toate aceste aspecte pot fi aflate utilizand Google Analytics.

redesign siteLa inceputul procesului de redesign site trebuie sa va stabiliti obiectivul si scopul pe care va doriti sa il atingeti. Astfel veti avea o viziune mai clara legat de ceea ce va doriti sa faceti mai departe. Cu cat stiti mai bine ce va doriti, cu atat mai usor si mai rapid va fi procesul.

Ganditi-va daca exista elemente ce trebuie inlaturate sau adaugate. De exemplu, se poate ca unul dintre produse sa nu il mai comercializati, sau intre timp sa mai fi adaugat servicii furnizate. Continutul site-ului va trebui actualizat in acest caz.

Se va lucra la website responsive, adica la functionalitatea lui pe diferite dispozitive. Nu este de ajuns sa ia un continut bun, acesta trebuie sa fie si usor de accesat. Pagina trebuie sa se incarca rapid si designul sa fie atractiv. Aceste doua elemente sunt primul impact pe care il au vizitatorii cu site-ul dvs. Daca ele esueaza, utilizatorii vor parasi rapid pagina. Dupa ce ii convingeti sa ramana, este nevoie ca afisarea sa fie corecta. Daca site-ul este accesat de pe telefon, trebuie sa arate la fel de bine ca si pe tableta sau laptop.

Cine poate realiza redesign site?

Cea mai sigura metoda de a va reinnoi site-ul este sa apelati la o agentie specializata in acest domeniu. Cidev Concept va poate oferi serviciul de redesign site, cu siguranta ca rezultatul final va fi cel asteptat. Acestia vor colabora in permanenta cu dvs. pentru a fi siguri ca totul este cnform cu cerintele si nevoile dvs.

 

Check Also

Agentie Web Design

Agentie Web Design

Agentie web design Puteti sa va orientati catre o Agentie Web Design de calitate. O …

Close