joi , iulie 25 2024
Breaking News
Home / Juridic / Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Indiferent de domeniul de activitate sau profesia dvs, inainte de va apuca de procesul de Infiintare PFA Brasov, trebuie sa stiti conditiile. Exista 5 mari conditii pe crae trebuie sa le indepliniti in cazul in care doriti sa va infiintati un PFA. In urmatoarele randuri veti gasi toate aceste conditii importante.

Infiintare PFA BrasovO prima conditie, care nu necesita explicatii, este implinirea varstei de 18 ani. Dar restul conditiilor sunt ceva mai complicate. In orice caz, o companie sau un expert in Infiintari Firme Brasov va poate ajuta in identificarea si explicarea acestor conditii mai amanuntit.

O alta conditie pentru infiintarea PFA-ului dvs este sa aveti certificate sau documentatii. Care arata ca aveti pregatire sau experienta profesionala in codruile CAEN alese. In alte cuvinte, in orice domeniu va veti desfasura activitatea, va trebui sa aveti o diploma, un certiifcat sau orice alt document. Care atesta ca ati absolvit o scoala sau un curs in acest domeniu. Sau aveti experienta dobandita in acest domeniu.

In plus, trebuie sa fiti inscrisi in cazierul fiscal. Si sa dispuneti de un sediu de desfasurare a activitatii. Care este si declaarat in conformitate cu legislatia in vigoare. In plus, nu au voie sa isi infiinteze un PFA persoanele care au savarsit fapte sanctionate de catre legile vamale sau finmanciare.

Check Also

avocat brasov

Avocat Brasov

Avocat Brasov Un avocat iscusit va pune mereu pe primul loc nevoile voastre. Acesta va …

Close