luni , decembrie 4 2023
Home / Sport si Recreatie / Galaxy Cast

Galaxy Cast

Galaxy Cast

Galaxy Cast este un fir perfect pentru orice pescar. Un astfel de fir are o multime de avantaje, el fiind alegerea cea mai buna din multe puncte de vedere. Fiind un fir cu elogantie mare, el poate fi folosit in multe situatii. Acesta este un fir mai sensibil, fiind in acelasi timp mai mult decat mono din nylon. Un astfel de fir este asadar alegerea cea mai buna pentru orice pescar. Este nevoie de o forta mai mare pentru a obtine intinderea fluorului.

Galaxy Cast

Este o idee buna ca orice pescar sa aiba in vedere Galaxy Cast. Acest fir este optiunea cea mai buna din multe puncte de vedere. El se foloseste de monofilament premium, fiind o alegere cat se poate de buna. Acest fir este asadar o optiune de avut in vedere, de aceea o puteti considera. Lungimea acestuia este de 12 metri, 5buc pe ambalaj. Un astfel de fir are o zona groasa de 0,47 mm lungime de 6 metri.

Galaxy CastConicitatea este una lugna de 4 metri, acest fir avand si o parte mai delicata. Diametrul sau este de 0,26 mm, 0,28 mm, dar si de 0,30 mm, acesta avand o lungime de 2 metri. In ceea ce priveste modul cum acest fir a fost fabricat, trebuie sa stiti ca materialul sau este un copolimer. Acesta are o calitate foarte inalta, cu memorie redusa. Un alt lucru avantajos la acest fir este ca are o scufundare rapida. De asemenea, el se aseaza foarte bine pe substrat fiind in acelasi timp o optiune foarte buna.

Alege doar produse de calitate

Un alt lucru despre acest fir este ca el se pliaza pe pescuitul in lacuri, dar si in apa sarata de mare. Acesta este asadar o optiune de avut in vedere in aceste situatii. Un astfel de fir trebuie considerat, el facandu-si treaba foarte bine si fiind o optiune importanta. Este asadar o idee foarte buna sa aveti in vedere un astfel de fir de cea mai buna calitate. Acesta reuseste sa fie alegerea cea mai buna pentru voi. Tineti mereu cont de toate avantajele oferite de acest fir.

Check Also

Lanseta okuma

Lanseta okuma

Lanseta okuma Daca vei avea o Lanseta okuma in vedere, vei putea sa te bucuri …

Close