marți , iulie 5 2022
Breaking News
Home / Diverse / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Ce doresc femeile sa stie despre epilare definitiva Brasov?

Multe doamne si domnisoare isi doresc sa urmeze tratamentul de epilare definitiva Brasov, cunoscut si sub denumirea de epilare cu laser. Inainte de a face acest pas insa, isi doresc sa afle cat mai multe detalii despre aceasta procedura.

Este un lucru cat se poate de firesc in conditiile in care discutam despre un tratament corporal. Acest articol vine in intampinarea reprezentantelor sexului frumos cu informatii despre epilarea cu laser. Vom prezenta cele mai importante informatii pe care trebuie sa le cunoasca fiecare femeie inaintea unui asemenea tratament.

Cat dureaza procedura de epilare definitiva Brasov?

Epilarea cu laser este permanenta atunci cand foliculul de par este distrus. Cand foliculul de par este doar deteriorat, parul va creste in cele din urma. Timpul necesar pentru ca parul sa recreasca depinde de ciclul unic de crestere a parului persoanei.

Epilare Definitiva BrasovUnii oameni au parul care creste mai repede, altii au parul care creste mult mai incet. Parul care se afla intr-o faza de repaus va creste mai incet decat parul care se afla intr-o alta faza.
Majoritatea oamenilor se pot astepta la o oarecare crestere a parului in cateva luni. Odata ce se intampla acest lucru, ei pot opta pentru mai multe tratamente de indepartare.

Culoarea pielii sau a parului face diferenta?

Tratamentul de epilare definitiva Brasov functioneaza cel mai bine la persoanele cu ten deschis, care au parul inchis la culoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca contrastul pigmentului face ca laserul sa tinteasca mai usor parul, sa calatoreasca in folicul si sa distruga foliculul.

Persoanele cu piele intunecata sau par deschis pot avea nevoie de mai multe tratamente si pot descoperi ca mai mult par creste inapoi.

Pentru a indeparta definitiv parul, tehnicianul trebuie sa stie sa tinteasca firele de par si sa aleaga tipul potrivit de laser. Rezultatele mai multor studii au descoperit ca laserele care produc lungimi de unda mai mari functioneaza cel mai bine pe pielea intunecata.

Ce beneficii are acest tratament?

Cele mai multe femei stiu despre acest tratament ca le ajuta sa scape despre firele de par de pe suprafata tratata. Multe alte beneficii are insa acest tratament. De exemplu, este o procedura non – invaziva si nu exista riscul de a dezvolta infectii ale pielii.

Apoi trebuie mentionat faptul ca in urma tratamentului pielea va fi foarte catifelata. Cu fiecare sedinta de tratament care trece, pielea devine din ce in ce mai catifelata si mai placuta la atingere.

Si din punct de vedere financiar este un tratament deosebit de util. Pe termen lung, este mult mai ieftina aceasta procedura in comparatie cu folosirea lamei de ras sau a altor tipuri de epilare (cu ceara de exemplu). Este mai ieftin chiar si decat folosirea epilatorului personal pe cont propriu, acasa.

In plus, persoanele care aleg epilarea definitiva castiga timp. Urmeaza sedintele necesare tratamentului dar ulterior nu mai trebuie sa-si organizeze timpul pentru a se epila saptamanal acasa. Deci, si din acest punct de vedere procedura este recomandata.

Exista riscuri asociate cu Epilarea Definitiva Brasov?

In timpul tratamentului, majoritatea persoanelor se simt confortabil. Exista insa si mici exceptii, iar unele persoane pot simti o usoara senzatie de disconfort (foarte rar se intampla acest lucru). Persoanelor respective le va fi aplicata o crema anestezica pe zona tratata. In urma aplicarii acestei creme, va disparea senzatia de disconfort. Infectii ale pielii sau iritatii cu siguranta nu vor exista.

Deci, procedura de epilare definitiva Brasov este una sigura si merita incercata daca doriti eliminarea firelor de par de pe anumite zone ale corpului.

Check Also

Firma Pompe Funebre

Firma Pompe Funebre

Firma Pompe Funebre Alegand o Firma Pompe Funebre, veti lua o decizie foarte buna. Aceasta …

Close