luni , decembrie 4 2023
Home / Casa si Gradina / Autorizare ISU Brasov

Autorizare ISU Brasov

Cum pot obtine o autorizare ISU Brasov?

Exista situatii in care este necesara o autorizare ISU Brasov, iar cei care au nevoie de ea cauta solutii. In mod evident nu toata lumea discuta zi de zi despre obtinerea autorizatiei.

Nu toata lumea detine cunostinte in ceea ce priveste acest subiect. Din acest motiv am redactat acest articol pentru ca dorim sa venim in ajutorul celor care au nevoie. Vom discuta despre autorizatia ISU iar dvs. veti afla informatii utile.

Ce este o autorizare ISU Brasov?

Autorizatia de securitate la incendiu mai este cunoscuta si ca autorizare ISU sau autorizatie ISU. Este un act administrativ, care este emis de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta in baza legii. Se emite acest document dupa ce au loc verificari in teren dar si ale documentelor, referitor la implementarea masurilor de aparare impotriva incendiilor.

Autorizare ISU BrasovMai pe intelesul tuturor, o autorizare ISU Brasov este emisa doar daca inspectorii constata ca sunt indeplinite toate masurile mentionate in avizul ISU. De mentionat este faptul ca aceasta este una dintre cele mai importante autorizatii pentru o constructie sau pentru spatiile amenajate.

Nu toate activitatile si nu toate cladirile au nevoie de un astfel de document oficial emis de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Tocmai din acest motiv, multe persoane sunt confuze pentru ca nu stiu daca au sau daca nu au nevoie de autorizatie ISU Brasov.

Cine are nevoie de autorizatia de securitate la incendiu?

O autorizare ISU Brasov este necesara in multiple situatii. In randurile de mai jos va sunt enumerate negru pe alb mai multe astfel de exemple. Puteti intelege cu usurinta daca veti sau nu nevoie si dvs. de acest document ISU.

Asadar, o autorizatie ISU Brasov este necesara pentru:

  • Cladirile considerate a fi inalte sau foarte inalte, dar si pentru cladirile care au mai mult de patru niveluri subterane.
  • Sediile publice a caror suprafata este de cel mult 600 de metri patrati.
  • Lacasele de cult dar si pentru toate spatiile de cazare aferente acestora.
  • Cladirile agroindustriale si agrozootehnice, in cazul in care au o suprafata egala sau mai mare de 600 de metri patrati. Aici mentionam faptul ca pot aparea mici exceptii.
  • Cladirile care au ca destinatie comertul, birouri, ingrijirea sanatatii, cultura, alimetatia publica sau invatamantul printre altele.
  • Spatiile in care sunt depozitate buteliile transportabile.
  • Centrele de agrement si centrele de primire turistica.
  • Garile, autogarile si aerogarile.
  • Constructiile sau amenajarile sportive, alaturi de spatiile de productie sau de depozitare.
  • Constructii, instalatii sau sisteme pentru statiile publice privind distributia carburantilor, etc.

Asadar, in foarte multe situatii este necesar acest document deosebit de important emis de catre ISU. In continuare aflati cum puteti sa procedati pentru a obtine documentul.

Cine ma poate ajuta?

Aceasta este intrebarea care sta pe buzele tuturor. Ei bine, puteti incerca pe cont propriu sa urmati toate demersurile pentru a obtine autorizatia.

Puteti in schimb sa cereti ajutorul celor care stiu cum se procedeaza. Exista firme de specialitate care se ocupa de documentele si avizele ISU. O astfel de firma va poate fi de mare ajutor.

Personalul firmei se ocupa de crearea dosarului in locul dvs., care apoi va fi depus la ISU Brasov. Daca totul este in ordine, cei de la ISU vor verifica rapid documentele. Vor efectua si o vizita la fata locului, pentru a putea sa emita documentul in cele din urma. Conditia este sa vada ca sunt implementate toate masurile mentionate in contract.

Pe scurt, cel mai bun ajutor il puteti primi de la o firma de specialitate. Reprezentantii firmei vor intocmi dosarul necesar la Inspectorat si se vor ocupa de toate demersurile. Totul, in schimbul unei sume mici de bani.

Check Also

Interventii Urgente Instalatii Electrice

Interventii Urgente Instalatii Electrice

Cand sunt necesare interventii urgente instalatii electrice? Exista in viata de zi cu zi situatii …

Close