luni , decembrie 4 2023
Home / Sanatate / Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov – Aveti stari de lipsa de energie? Lucrati intr-un mediu stresant si doriti sa va asigurati ca sanatatea dvs nu este afectata? Sau simtiti ca ceva nu este in regula cu sanatatea dvs? Un set de analize ar putea sa va arate daca aveti de ce sa va ingrijorati. Analizele medicale periodice pot ajuta la identificarea unor probleme de sanatate inca de la primele simtome.

Principalele analize recomandate

Analize Medicale BrasovAtunci cand mergeti la un medic sau la un spital, acestia va pot recomanda urmatoarele analize de baza: Hemoleucograma completa, Hemocultura, Markerii inflamatori si Glicemia. Aceste analize sunt recomandate atat de rutina, cat si in cazul unor simptome. La Analize Medicale Brasov veti gasi toate aceste analize si veti primi rezultate de incredere. Dar haideti sa vedem la ce ajuta aceste analize.

  1. Hemoleucograma completa este importanta in analizarea celulelor din sange. Prin aceasta analiza se specifica atat numarul cat si volumul de celule din sange. Principalele tipuri de celule vizate in aceasta analiza sunt: celulele albe si rosii, trombocitele, eritrocitele si hemoglobina. Prin aceasta analiza de sange paate fi depistata anemia, de exemplu. Dar si boli mai serioase, cum ar fi leucemia.
  2. Hemocultura este analiza care are ca scop identificarea unor bacterii patogene sau fungi in sange. Aceasta analiza este durabila, deoarece recolta trebuie cultivata timp de pana la 10 zile.
  3. Markerii inflamatori reprezinta un set de analize menite sa identifice diferite inflamatii in corp. Printre acesti markeri gasim VSH (viteza de sedimentare a hematiilor, Fib (fibrinogenul) si PCR/CRP (proteina C reactiva).
  4. Glicemia este prezenta in orice recomandare de analize. Aceasta are ca scop identificarea volumul de zahar din sange. Astfel, ajutand la identificarea diabetului zaharat. Atunci cand faceti aceasta analiza, trebuie sa aveti in vedere anumite lucruri. De exemplu, nu consumati alimente si zahar cu o seara inainte de reocltare. Orice aliment consumat poate influenta rezultatele.

Analize Medicale Brasov

Indiferent de analizele pe care doriti sa le faceti, la noi veti gasi o echipa de profesionisti. Recoltarea va fi rapida, iar rezultatele le veti gasi in cel mai scurt timp.

Check Also

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov Alegeti mereu un Dentist Bun Brasov. Acest specialist va sti ce sa …

Close