luni , decembrie 4 2023
Home / Casa si Gradina / Produse Curatenie

Produse Curatenie

Alege si tu Produse Curatenie

Cele mai bune Produse Curatenie vor fi folosite in intreaga lume. Pentru baie si bucatarie se vor folosi detergenti specifici. In bucatarie se poate folosi un detergent universal care cu o actiune de curatare puternica. Se va dizolva foarte usor atat grasimea cat si alte depuneri dificile.

Folosirea detergentului ideal va lasa bucataria igienizata. Cel mai rentabil detergent universal pentru bucatarie este detergentul care se gaseste intr-o formula concentrata. Ideal este ca dintr-un litru de detergent concentrat sa se poata obtine patru litri de detergent lichid. Va prezenta usurinta in folosire. Se pot folosi recipiente cu pulverizator.

Produse Curatenie – alegerea ideala pentru o locuinta impecabila

Produse CurateniePentru curatarea suprafetelor etanse, a blaturilor de bucatarie, a chiuvetelor, a aragazului, a frigiderelor si a aparatelor electrocasnice se vor folosi Produse Curatenie. Exista si un mare avantaj. La momentul actual, pe piata exista detergenti universali. Acestia indeplinesc toate cerintele si standardele de calitate internationale. Cu o curatare delicata sunt indepartate si petele de apa dura si depunerile de calcar. Este usor, nu necesita frecare. Multi detergenti universali contin acid citric. Acesta este obtinut din surse regenerabile. Pot fi curatate inclusiv placile de ceramica sau placile din plastic. Anumite suprafete necesita o curatare speciala. Aceste suprafete sunt: marmura, piatra naturala si alama.

Produse Curatenie generale

Produse Curatenie generale au o aplicabilitate generala. Cel mai des folosite sunt detergentul universal si mini-lavetele folosite pentru orice tip de suprafete. Mini-lavetele sunt niste servetele utile. Sunt folosite atunci cand se face repede curatenie. In cazul in care apar pete accidentale, in caz de urgenta se vor folosi mini-lavetele. Sunt lavete foarte rezistente la rupere. Aceste mini-lavete se uzeaza foarte greu.

Se pot folosi si pentru cele mai dificile pete. Sunt foarte usor de transportat. Se pot pune in posete, sau in serviete. Se pot pune si in torpedoul autoturismului. Nu este necesara clatirea suprafetei mini-lavetei. Se va asigura o curatare generala. Aceasta curatare se va face prin pulverizare. Dispun de o formula complet biodegradabila.

Check Also

Interventii Urgente Instalatii Electrice

Interventii Urgente Instalatii Electrice

Cand sunt necesare interventii urgente instalatii electrice? Exista in viata de zi cu zi situatii …

Close