marți , iulie 5 2022
Breaking News
Home / Sanatate / Ochelari Copii

Ochelari Copii

Ochelari Copii-principal mijloc de corectie a vederii

Pentru copiii cu varstele cuprinse intre un an si paisprezece ani, corectarea oricaror vicii de refractie se va face folosind Ochelari Copii. Viciile de refractie reprezinta, de fapt, problemele de vedere ale ochiului pe care acesta le intampina atunci cand focalizeaza lumina. Afectiunile oculare sunt diverse si necesita tratament diferit.

Ochelari CopiiOchelarii de vedere pot corecta definitiv urmatoarele afectiuni oculare: miopia, hipermetropia, astigmatismul sau prezbiopia. Pnetru corectarea vederii celor mici, specialistii din cadrul centrelor de Oftalmologie Copii Brasov recomanda folosirea lentilelor aeriene. Rama care le sustine va fi confectionata dintr-un material rezistent. Chiar daca multi parinti prefera pentru copiii lor, tot ochelarii de vedere raman principalul mijloc de corectare eficienta a vederii.

Cei mici vor purta, pe tot timpul verii si ochelari de soare. Au un rol important de protejare impotriva luminii albastre. Protejeaza ochiul si impotriva razelor ultraviolete. Si ochelarii de soare pot avea inclusiv lentile cu dioptrii pentru corectia vederii.

Check Also

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov

Dentist Bun Brasov Alegeti mereu un Dentist Bun Brasov. Acest specialist va sti ce sa …

Close