luni , decembrie 4 2023
Home / Constructii / Firma Constructii Brasov

Firma Constructii Brasov

Firma Constructii Brasov

Daca v-ati decis sa va construiti propria locuinta exact asa cum va doriti, trebuie sa aveti numeroase lucruri in vedere. De exemplu, alegerea unei firme experte in constructii. O Firma Constructii Brasov trebuie sa va ofere numeroase optiuni si servicii in realizarea casei sau cladirii. Astfel, ca persoana fizica puteti alege una dintre optiunile enumerate mai jos.

Firma Constructii Brasov

Casa la rosu – prin aceasta optiune, Firma de Constructii va asigura efectuarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura. Aceasta este cea mai bruta lucrare, care nu include finisaje, precum nici partea exterioara a acoperisului. Acestea va trebui sa le realizati ulterior personal sau angajand o alta firma.

Casa la cheie – aceasta optiune contine casa la rous. La care se adauga si finisajele. Aceasta optiune include doua variante distincte. Una este achizitionarea materialelor pentru finisaj de catre constructor. Suma care va fi inclusa in pretul intreg al imobilului. Sau proprietarul va achizitiona materialul. Iar constructorul va fi platit doar pentru manopera.

La constructia unei case noi, trebuie sa fie luate in vedere si instalatiile. Acestea vor fi realizate si amplasate inca in primele faze ale constructiei.

Check Also

Case Prefabricate

Case Prefabricate

Este indicat sa alegem case prefabricate? Persoanele care isi doresc o noua locuinta isi pot …

Close