luni , ianuarie 18 2021
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete Din Lemn

Brichete Din Lemn

Brichete din lemn

Caldura propriei locuinte la preturi foarte avantajoase se poate obtine folosind Brichete Din Lemn. La ora actuala reprezinta cea mai buna alegere existenta pe piata. Brichetele din lemn sunt si ecologice. Utilizarea acestora confera un plus pentru sanatate. Industria lemnului este intr-o continua dezvoltare. La nivel national exista tot mai multe fabrici care au ca obiect de activitate prelucrarea lemnului.

Criteriul de baza este calitatea oferita. Se urmareste atingerea mai multor obiective pe termen mediu si lung. Acestea sunt: o ardere eficienta a lemnului, o putere calorica mai mare si cantitatile de cenusa sa fie cat mai reduse. Prin fabricarea brichetelor din lemn se doreste si obtinerea de energie regenerabila si sustenabila.

Brichete din lemn

Brichete Din LemnProductia privind prelucrarea lemnului urmareste si procesarea deseurilor lemnoase. In toate regiunile tarii se gasesc fabrici de procesare a deseurilor lemnoase. Acestea dispun de linii performante de productie de Brichete Din Lemn. Aceste brichete reprezinta un combustibil termic de incalzire pe timpul iernii. Reprezinta un combustibil solid. Totodata, reprezinta si un combustibil ecologic. In cadrul procesului de fabricatie, se respecta intr-un procentaj de suta la suta cele mai inalte standarde de calitate. Se respecta inclusiv normele privind protectia mediului inconjurator. Se pot oferi, la cerere, inclusiv buletine de analiza ale produselor achizitionate.

Un aspect competitiv, care diferentiaza aceste brichete din lemn de restul combustibililor termici este reprezentat de materia prima utilizata. Aceste brichete sunt confectionate suta la suta din lemn curat. De regula, se foloseste rumegusul. Aceste brichete din lemn nu contin substante chimice. Deasemenea, folosinta si corecta utilizare a acestora nu necesita mari investitii. O centrala normala pentru lemn este foarte buna. Nu este necesara o investitie foarte mare pentru achizitionarea echipamentelor specifice. Daca exista in locuinta respectiva o centrala pentru lemn, aceasta este suficienta. Nu trebuie adaptata in nici un fel.

Brichete din lemn

Categoria incalzitorilor termici Brichete Din Lemn se adreseaza atat consumatorilor casnici, cat si consumatorilor industriali. Ca si consumatori industriali, cel mai des intalnim anumite fabrici. De exemplu fabricile de var. Productia brichetelor din lemn contine mai multe etape. Cea mai importanta etapa este presarea. Astfel se procedeaza la presarea materiei prime, dimensionarea acesteia, iar ulterior brichetele sunt ambalate si depozitate intr-un spatiu special amenajat.

Check Also

Balustrada Brasov

Balustrada Brasov

Balustrada Brasov care poate fi executata Profesionistii in domeniul realizarii balustradelor ofera potentialilor cumparatori toate …

Close